Produkter

Milwaukee

Med sin holdbarhet og ytelse, har Milwaukees produkter virkelig satt spor etter seg. Milwaukee arbeider tett med håndverkere for å forstå hvilke behov dem har og hvordan de best kan levere løsninger som gjør arbeidet lettere – og det reflekteres i verktøyet som selges.

DeWalt

I over 90 år har DeWalt produsert og levert robust verktøy. Med et rykte på seg for å ha styrke, holdbarhet, høy presisjon og pålitelighet har DeWalts elektro- og håndverktøy blitt en favoritt hos profesjonelle håndverkere verden over.

Husqvarna

Drevet av en lidenskap for innovasjon siden 1689 tilbyr Husqvarna profesjonelle produkter til landskapspleie, skogs- og hagearbeid. Husqvarna lar høy ytelse møte brukervennlighet og sikkerhet i deres banebrytende innovasjoner, der batteriløsninger og robotikk viser veien

Bacho

Bacho er et ledende merkevare av håndverktøy hvor vekst er basert på innovasjon.
Bahco er flaggskipet til SNA Europe. Bahco er en internasjonal merkevare innen håndverktøyindustrien, med sine produkter designet og produsert av SNA Europe.

Arbeidsklær

I vårt nøye utvalgte sortiment av arbeidsklær finner du helt enkelt det du trenger for å være fullt utstyrt til arbeidet – fra den klassiske T-skjorten til slitesterke arbeidsbukser med mange lommer.